Båtutleie:

Vi kan tilby våre gjester som ønsker å bo hos oss å leie båt. Vi leier ut en 17,5 fots Rana 530, 2016 modell. 40 hk suzuki 4 takt påhengsmotor. Styrekonsoll, fiskekasse, 7" navigasjon med ekolodd og selvlensende dekk.

Ny båt når 2018-sesongen starter. Kaasbøll 19ft/60 hp e/g/c.

Redningsvester, basic fiskeutstyr og kart med oppmerkede fiskeplasser er tilgjengelig hvis ønskelig. Fileteringsrom på gården.

Kontrakt og egenerklæring fylles ut i forkant.

Bensin er ikke inkludert i prisen. 18 års aldersgrense.

 

Kajakkutleie:

Har du lyst til å utforske øylandskapet på kajakktur i egen regi? Vi kan tilby våre gjester som ønsker å bo hos oss å leie stødige kajakker. Padleåre med åresnor, padlevest og spruttrekk er inkludert.

Kontrakt og egenerklæring fylles ut i forklant. 18 års aldersgrense.

 

Sykkelutleie:

Vi kan tilby våre gjester som ønsker å bo hos oss å leie sykler. Vi har sykler til barn, junior og voksne. Hjelm inkludert.

 

Fiskeutstyr:

Vi leier ut fiskeutstyr til våre overnattingsgjester som ønsker å fiske fra land. Vi kan henvise deg til flotte steder hvor du kan fiske fra svaberg. Flytevest er inkludert.

 

Merket tursti:

Fra gården går det merket turløype til Grønlihatten, ca 350 moh. Tursekk med basic turutstyr kan lånes ut gratis hvis ønskelig til våre overnattingsgjester.

 

Bær og sopp:

Vi kan henvise våre overnattingsgjester til områder på gårdens land hvor det vil være gode muligheter for å finne bær og sopp på sensommeren. Utstyr lånes ut gratis hvis ønskelig.

 

Lekeområde:

For våre yngste gjester kan vi tilby fri bruk av huskestativ, trampline med sikkerhetsnett med mer.

 

I vannkanten:

I fjæra har vi et naust med hems, benker, sittegrupper og grillplass som alle våre overnattingsgjester kan benytte seg av.

 

Dyreliv:

Det er et rikt dyreliv på øya, bestanden av elg og havørn er spesielt stor. En enkel tur i fjæra kan gi mange flotte opplevelser.

  • Vi leier ut sykler til barn, junior og voksne.

  • Frister det med en kajakktur?

  • Merket tursti fra gården, med benker og flott utsikt fra Grønlihatten.

  • 17,5 fots Rana 530 til leie. Ny og større båt når 2018-sesongen starter.

  • Naust med sitteplasser og grillplass ved sjøkanten.

  • I utmarka er det store muligheter for å finne både sopp og bær på sensommeren.